XІV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки»


10 листопада 2023
Науково-практична конференція – майданчик для презентації нових ідей та обміну досвідом

Раз на два роки (по непарних числах) Центральноукраїнський національний технічний університет збирає під своїм дахом вчених, науково-педагогічних працівників, управлінців, менеджерів, підприємців, інженерів, аспірантів і студентів, чия діяльність так чи інакше пов’язана з розробкою, вдосконаленням, виробництвом та експлуатацією різноманітної сільськогосподарської техніки.

В 2023 році інтерес науковців до XІV Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки», яка тривала на базі ЦНТУ протягом 8-10 листопада, перевершив навіть найоптимістичніші очікування організаторів. Попри труднощі воєнного часу, надскладну ситуацію в економіці, науці та освіті, на розгляд організаційного комітету було представлено майже 300 наукових матеріалів від понад 200 учасників конференції (новий рекорд таких конференцій!) з України, Франції, Чехії, Польщі, Молдови.

Конференцію «Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки» проводять декілька кафедр ЦНТУ (цього року співорганізаторами заходу також виступили Міністерство освіти і науки України, Кіровоградська обласна військова адміністрація та ГО «Академія Прикладних Наук»). Пленарне засідання XІV конференції проходило в залі Вченої ради нашого навчального закладу, крім цього, учасники мали можливість долучитись до засідань в режимі онлайн. Докладніше...