Кафедра сільськогосподарського машинобудування активно доєдналася до відзначення Дня науки 2024 у ЦНТУ


16 травня 2024
16 травня у Центральноукраїнському національному технічному університеті відзначалося професійне свято - День науки 2024.

16 травня у Центральноукраїнському національному технічному університеті відзначалося професійне свято - День науки. Викладачі та здобувачі усіх рівнів освіти кафедри сільськогосподарського машинобудування активно даєдналися до відзначення цього свята.

    Привітали науковців регіону з Днем науки в Україні, який відзначатиметься в суботу, 18 травня, перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк, заступниця начальника обласної військової адміністрації Катерина Колтунова, директорка департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Ельза Лещенко, ректор ЦНТУ Володимир Кропівний, директорка Малої академії наук учнівської молоді Неля Мазур. Поважні гості висловили щиру вдячність науковцям ЦНТУ за їхню наполегливу працю та вклад у розвиток науки.

    Під час урочистостей відзначено переможців цьогорічної премії молодим науковцям Кіровоградської області та стипендіатів обласної державної адміністрації і обласної ради – аспірантів закладів вищої освіти Кіровоградщини. "Центральноукраїнський національний технічний університет завжди знаходився у фарватері прикладної науки, здійснюючи наукові дослідження та вдосконалюючи технічні можливості підприємств" - зазначив перший заступник голови обласної ради. 

    В рамках межах відзначення Дня науки-2024 в технічному університеті проведено науково-технічну конференцію «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку», Міжнародні та Всеукраїнські наукові та науково-практичні конференції, наукові конференції викладачів, аспірантів, співробітників та здобувачів вищої освіти ЦНТУ. До роботи секційних засідань конференцій долучились і майбутні науковці - призери Малої Академії Наук Кіровоградської області. На заході юні науковці презентували свої проєкти, які були представлені ними на Всеукраїнських конкурсах. Також учасники переглянули розгорнуту виставку наукових досягнень ЦНТУ.

Більше фото за посиланням...

Програма конфереції за посиланням...

Карина Лебеденко - призер Малої Академії Наук Кіровоградської області

Карина Лебеденко - призер Малої Академії Наук Кіровоградської області